Bijeenkomst

Meer grip en minder administratieve lasten

Laden Bijeenkomsten

Bijeenkomst informatie

12 september van 13:30 – 16:00

ValueCare

Oudlaan 4
Utrecht, 3515 GA

Sectoroverstijgend

Gratis voor leden

Geen lid, maar wil je wel deelnemen aan een bijeenkomst?
Meld je dan aan en neem 1x gratis deel aan een bijeenkomst.

Hoe verlaag je je administratieve lasten terwijl je tegelijkertijd de processen optimaliseert en de ondersteunende diensten professionaliseert? Instellingen uit de langdurige zorg nemen ons mee in hoe zij dit hebben aangepakt.

Naast de huidige dagelijkse praktijk blikken we vooruit op de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van automatisering en innovatie. Waar wil je de boot niet missen en waar kan je beter wachten op een best practice? Deel ook je eigen ervaring!

Ja, dat is mogelijk door je aan te melden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’! Als niet-lid mag je 1x gratis deelnemen aan een bijeenkomst van Fizi, met uitzondering van het Fizi Jaarevent. Wil je vervolgens nog een keer deelnemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Je introducé kan zich zelf aanmelden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’ bij de betreffende bijeenkomst. Het is dan belangrijk dat je introducé bij de opmerkingen aangeeft met wie hij/zij meekomt.

Een introducé neemt samen met een Fizi-lid deel aan een bijeenkomst. Een niet-lid schrijft zich onafhankelijk in. Lees meer over de voordelen van onze lidmaatschappen.

Stuur een e-mail naar activiteiten@fizizorgfinancials.nl. Je komt dan op de wachtlijst. We nemen contact met je op als er een plek vrijkomt.

Het hangt van de spreker af of deze de presentatie beschikbaar stelt. Vaak geven sprekers tijdens de bijeenkomst aan of de presentatie na afloop wordt toegestuurd.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Jaarevent

Fizi Jaarevent 2024

  • Lunteren
  • 25 september 09:00 - 26 september 17:30
Regionaal

Actuele ontwikkelingen binnen de sector VVT

  • Dordrecht
  • 10 oktober, tijdstip volgt
Bijeenkomst