Jaarevent

Fizi Jaarevent 2024

Laden Bijeenkomsten

Financieel gezonde zorg

Bijeenkomst informatie

25 september 09:00 – 26 september 17:30

Hotel De Werelt

Westhofflaan 2
Lunteren, 6741 KH

Sectoroverstijgend

Let op!
Via onderstaande knop kom je in het ledenportaal om je aan te melden. Fizi-leden moeten eerst inloggen via de inloglink die daar rechtsboven in het scherm staat.

Structureel groeiende zorgkosten, krapte op de arbeidsmarkt, zorginstellingen die failliet gaan…  
Hoe krijgen we samen de zorg weer financieel gezond? Op die vraag gaan we in tijdens het Fizi Jaarevent op 25 en 26 september 2024. Naast dat we samen brainstormen over deze grote uitdaging, is er ruimte om te verbinden, te ontmoeten en van elkaar te leren. We beloven je dat je naar huis gaat met een rugzak vol inspiratie én concrete handvatten waarmee jij als zorgfinancial het verschil kunt maken.  

Samenwerken en verbinden 

Wij geloven dat we vanuit samenwerking en verbinding nog meer kunnen bijdragen aan een financieel gezond zorgstelsel. Als financial in de zorg zijn we meer dan ‘goed met cijfers’. Er wordt steeds meer strategie en visie van ons verwacht. Willen we als financial een brug slaan tussen nu en een financieel gezonde toekomst, dan vereist dit niet alleen diepgaande kennis van actuele wet- en regelgeving, maar ook de juiste vaardigheden. Tijdens het Fizi Jaarevent komen zowel vakinhoudelijke onderwerpen en techniek als de benodigde soft skills uitvoerig aan bod.   

Programma 

Bereid je voor op twee dagen boordevol inspirerende en toonaangevende sprekers, praktische workshops en verhalen uit de praktijk. Topexperts uit de zorg en daarbuiten delen hun inzichten over alles wat met (regionale) samenwerking, verandermanagement en teamontwikkeling te maken heeft. Je gaat naar huis boordevol nieuwe ideeën om jouw organisatie vooruit te helpen en jouw mensen te blijven binden en boeien.  

Jonge kantoormedewerker met op de achtergrond een aantal collega's

Verkiezing Young Financial van het jaar 2024

Ben jij van mening dat jouw collega of kandidaat het juiste profiel heeft om in aanmerking te komen voor de titel Young Financial van het jaar?

De nieuwe locatie – Nature’s best kept secret 

De uitdagingen binnen de financiële bedrijfsvoering in de zorg vereisen een inspirerende plek als deze die ook weer een stuk groter (en nóg mooier) is dan de locatie die jullie van ons gewend zijn. Hotel De Werelt in Lunteren ligt in het mooiste natuurgebied van Nederland, is centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV.  

Ben jij erbij? 

Op een later moment komt het uitgebreide programma online. Weet je nu al dat je erbij wilt zijn? Meld je dan alvast aan! 

(Her)beleef het afgelopen jaarevent

Fotogalerij

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Webinar

Introductiewebinar programma ChatGPT & AI

  • Online (Teams)
  • 16 april van 09:00 - 10:00
Bijeenkomst
Webinar

Met AI naar een administratievrije ggz

  • Online (Teams)
  • 25 april van 11:00 - 12:00