Fizi Jaarevent 2024

Financieel gezonde zorg

Samen ontwikkelen

  • Lunteren
  • 25 & 26 september 2024

Structureel groeiende zorgkosten, krapte op de arbeidsmarkt, zorginstellingen die failliet gaan…  
Hoe krijgen we samen de zorg weer financieel gezond? Op die vraag gaan we in tijdens het Fizi Jaarevent op 25 en 26 september 2024. Naast dat we samen brainstormen over deze grote uitdaging, is er ruimte om te verbinden, te ontmoeten en van elkaar te leren. We beloven je dat je naar huis gaat met een rugzak vol inspiratie én concrete handvatten waarmee jij als zorgfinancial het verschil kunt maken.

Over het Fizi Jaarevent

Data & programma

Jonge kantoormedewerker met op de achtergrond een aantal collega's

Finalisten verkiezing Young Financial 2024 bekend!

Voor de tweede keer organiseert Fizi de verkiezing Young Financial van het jaar, een aanmoedigingsprijs voor jonge talentvolle zorgfinancials. Tijdens het Fizi Jaarevent wordt de winnaar van 2024 bekendgemaakt. De drie finalisten zijn inmiddels bekend en ze stellen zich door middel van een foto en pitch graag aan je voor. Bekijk de finalisten en breng je stem uit.

Uitgelichte sprekers

Thomas Groenewoud

Thomas Groenewoud

Plenaire spreker

Thomas Groenewoud is in 2023 verkozen tot Zorgfinancial van het jaar. Thomas is een verbinder, een initiatiefnemer, een creatieve denker. Hij heeft zich in Zeeland op het thema arbeidsmarktproblematiek succesvol ingezet voor samenwerking met andere zorgorganisaties en verzekeraars en vertelt daar meer over tijdens ons Jaarevent.

Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT van Fizi

Jos Adriaans

Plenaire spreker

Jos Adriaans is partner van Qconcepts en interim bestuurder bij Ouderenzorg-organisatie Thebe. Thebe, CZ zorgkantoor en zorgverzekeraar CZ hebben een Duurzame Coalitie getekend om de komende vijf jaar intensief samen te werken aan het toekomstbestendig maken van de ouderenzorg in Nederland.

Tim Robbe, Sociaal Domein en spreker tijdens het Fizi Jaarevent 2024

Tim Robbe

Plenaire spreker

Tim is bestuurskundige, advocaat, adviseur en expert sociaal domein. Hij voerde inkoop- en aanbestedingstrajecten in het sociaal domein uit bij meer dan 250 gemeenten. Tim is een eerlijke, ervaren en wat tegendraadse gesprekspartner met een eigenzinnige stijl die geen blad voor de mond neemt, maar daarmee wél zorgt voor werkende oplossingen.

Mystery guest Fizi Jaarevent 2024

Mystery guest

Plenaire spreker

Mystery guest is een goeroe op het gebied van samenwerken, netwerken en verbinden. Laat je verrassen!

Jaap Postma, spreker tijdens het Fizi Jaarevent 2024

Jaap Postma

Semi-plenaire spreker

Jaap Postma is senior teaching actor en gespecialiseerd in Motiverende Gespreksvoering in onder meer de financiële wereld en in de zorg. Hij is member van MINTinc, het internationale netwerk van MI trainers. Hij heeft ruime ervaring in het geven van workshops, trainingen en talks.

Marjet Veldhuis, spreker tijdens het Fizi Jaarevent 2024

Marjet Veldhuis

Semi-plenaire spreker

Marjet Veldhuis schreef het boek Heilige zorghuisjes en schrijft/spreekt regelmatig over de (on)betaalbaarheid van de zorg. Waarom hebben we het zo ingewikkeld gemaakt en hoe kunnen wij door samenwerking de zorg ont-wikkelen?

Dagvoorzitter van het zorgcongres, Hans Oosterkamp

Hans Oosterkamp

Dagvoorzitter

Als adviseur bij een gerenommeerd adviesbureau begeleidt Hans al vele jaren organisaties in hun strategische vraagstukken. Hij heeft grote kennis van de zorgpraktijk en landelijke beleidsontwikkeling. Een deskundig man die met humor zaken bespreekbaar weet te maken. Fizi is er trots op dat Hans dit jaar voor de tiende keer dagvoorzitter is bij ons Jaarevent!

Michelle van Tongerloo, spreker tijdens het Fizi Jaarevent 2024

Michelle van Tongerloo

Plenaire spreker

Michelle van Tongerloo is huisarts in Rotterdam-Zuid. Daarnaast werkt ze als straatarts in de Pauluskerk in de binnenstad. Als journalist koppelt ze complexe vraagstukken aan de rauwe realiteit van de spreekkamer en schrijft ze voor diverse media, met name De Correspondent.

Marijn de Vries, spreker tijdens het Fizi Jaarevent 2024

Marijn de Vries

Plenaire spreker

Marijn de Vries is ex-topsporter en journalist en deelt haar passie en ervaringen tijdens inspirerende lezingen. Met een boeiende mix van topsport, ondernemerschap, diversiteit en inclusie, motivatie en persoonlijke hoogte- en dieptepunten, weet ze haar publiek te raken en te motiveren.

Dagvoorzitter van het zorgcongres, Hans Oosterkamp

Hans Oosterkamp

Dagvoorzitter

Als adviseur bij een gerenommeerd adviesbureau begeleidt Hans al vele jaren organisaties in hun strategische vraagstukken. Hij heeft grote kennis van de zorgpraktijk en landelijke beleidsontwikkeling. Een deskundig man die met humor zaken bespreekbaar weet te maken. Fizi is er trots op dat Hans dit jaar voor de tiende keer dagvoorzitter is bij ons Jaarevent!

Uitgelichte workshops

Hans Oosterkamp stelt een vraag aan een bezoeker van het Fizi Jaarevent

Samenwerken en verbinden

Wij geloven dat we vanuit samenwerking en verbinding nog meer kunnen bijdragen aan een financieel gezond zorgstelsel. Als financial in de zorg zijn we meer dan ‘goed met cijfers’. Er wordt steeds meer strategie en visie van ons verwacht. Willen we als financial een brug slaan tussen nu en een financieel gezonde toekomst, dan vereist dit niet alleen diepgaande kennis van actuele wet- en regelgeving, maar ook de juiste vaardigheden. Tijdens het Fizi Jaarevent komen zowel vakinhoudelijke onderwerpen en techniek als de benodigde soft skills uitvoerig aan bod.   

Locatie

  • Westhofflaan2, 6741 KH Lunteren

De uitdagingen binnen de financiële bedrijfsvoering in de zorg vereisen een inspirerende plek als deze die ook weer een stuk groter (en nóg mooier) is dan de locatie die jullie van ons gewend zijn. Hotel De Werelt in Lunteren ligt in het mooiste natuurgebied van Nederland, is centraal gelegen en goed bereikbaar, zowel met de auto als met het OV.

Prijsoverzicht

Ticketprijs vanaf € 250,00

1 dag: woensdag 25 september 2024

Deze dagticket is alleen geldig op woensdag 25 september 2024. Fizi-leden betalen voor deze dag € 250,00* per ticket. Niet-leden van Fizi betalen € 500,00 per ticket.

*Organisaties met een Fizi-bedrijfslidmaatschap kunnen, afhankelijk van het type bedrijfslidmaatschap, met 2, 4 of 6 leden gratis deelnemen. Ook als bedrijfslid is aanmelden verplicht.

Ticketprijs vanaf € 250,00

1 dag: donderdag 26 september 2024

Deze dagticket is alleen geldig op donderdag 26 september 2024. Fizi-leden betalen voor deze dag € 250,00* per ticket. Niet-leden van Fizi betalen € 500,00 per ticket.

*Organisaties met een Fizi-bedrijfslidmaatschap kunnen, afhankelijk van het type bedrijfslidmaatschap, met 2, 4 of 6 leden gratis deelnemen. Ook als bedrijfslid is aanmelden verplicht.

Ticketprijs vanaf € 440,00

2 dagen inclusief overnachting

Dit ticket is geldig op zowel woensdag 25 september als donderdag 26 september 2024 en is inclusief één overnachting + ontbijt. Fizi-leden betalen voor deze dagen € 440,00* per ticket. Niet-leden van Fizi betalen € 765,00 per ticket.

*Organisaties met een Fizi-bedrijfslidmaatschap kunnen, afhankelijk van het type bedrijfslidmaatschap, met 2, 4 of 6 leden gratis deelnemen exclusief overnachting. Ook als bedrijfslid is aanmelden verplicht.

Ticketprijs vanaf € 325,00

2 dagen exclusief overnachting

Dit ticket is geldig op zowel woensdag 25 september als donderdag 26 september 2024 en is exclusief overnachting en ontbijt. Fizi-leden betalen voor deze dagen € 325,00* per ticket. Niet-leden van Fizi betalen € 650,00 per ticket.

*Organisaties met een Fizi-bedrijfslidmaatschap kunnen, afhankelijk van het type bedrijfslidmaatschap, met 2, 4 of 6 leden gratis deelnemen. Ook als bedrijfslid is aanmelden verplicht.

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van veelgestelde vragen over het Fizi Jaarevent. Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden? Neem dan contact met ons op!

Ja, dat is mogelijk. We laten je graag kennismaken met onze vereniging, dus je bent van harte welkom!

Het hangt van de spreker af of deze de presentatie beschikbaar stelt. Vaak geven sprekers tijdens de sessies of workshops aan of de presentatie na afloop wordt toegestuurd.

Het organiseren van het Fizi Jaarevent kost geld. Om te voorkomen dat we onnodige kosten maken voor onder andere locatie en catering vragen we aan deelnemers om zich tijdig af te melden als dit nodig mocht zijn.

Aan het begin van elk nieuwe jaar maakt Fizi de opbrengsten van no-showfacturen over aan een goed doel.

Ja, er zijn 400 parkeerplekken aanwezig op het terrein. Indien er geen parkeerplekken meer beschikbaar zijn kan er langs de weg geparkeerd worden op het terrein.

Ja, er zijn twee laadpalen aanwezig met elk vier aansluitingen.

Met de trein is Lunteren bereikbaar vanuit Amersfoort en Ede-Wageningen. Vanaf Station Lunteren ben je met zo’n 15 minuten lopen bij de locatie.

Looproute verharde weg
Ga het grindpad op en ga direct rechtsaf over het parkeerterrein richting de sauna. Daar ga je linksaf (= Boslaan). Volg de Boslaan (circa 1 km), daarna rechtsaf de Molenweg in. Eerste weg links (Westhofflaan), een bord verwijst naar de ingang van Hotel De Werelt.

Looproute bospad
Ga het grindpad op en ga direct rechtsaf over het parkeerterrein richting de sauna. Daar ga je linksaf (= Boslaan). Na circa 300 meter ga je rechtsaf de Van den Hamlaan in. Volg deze weg welke overgaat in een ‘verhard’ bospad. Dit bospad blijf je volgen tot je weer bij de verharde weg komt. Deze weg (=Molenweg) steek je over. Dit is de Westhofflaan; een bord verwijst naar de ingang van Hotel De Werelt.

Uiteraard! Bij je aanmelding kun je meteen doorgeven of je allergieën en/of voedingsrestricties hebt.

Nee, dit is niet inbegrepen bij het partnerschap. Partners van Fizi krijgen wel de gelegenheid om additioneel een sponsorpakket af te nemen voor het Fizi Jaarevent.

Leuk dat je dit jaar partner van het Fizi Jaarevent wilt worden. Je kunt een mail sturen naar christien@fizizorgfinancials.nl, waarna ze contact met je opneemt om de mogelijkheden te bespreken.

(Her)beleef Fizi Jaarevent 2023

Ontmoeten we je op het Fizi Jaarevent?

Meld je dan nu aan!

Partners Fizi Jaarevent 2024