Whitepaper

Bedrijfsfunctiemodel Zorg

Het Zorginstituut Nederland geeft uitvoering aan het KIK-V programma.
Het KIK-V programma beoogt de informatie-uitwisseling in de zorg simpeler en meer gestructureerd te laten verlopen met als doel uniformering en hergebruik van de informatie (met gelijke definities) en daarmee een vermindering van de administratieve (verantwoordings-) last in zorgorganisaties.

Om de informatiestromen, databronnen en de eigenaren/verantwoordelijken beter in beeld te kunnen brengen is het Zorginstituut met Fizi een samenwerking gestart om een bedrijfsfunctiemodel voor de zorgsector te ontwikkelen. Om zo een kapstok te creëren waaraan de diverse facetten van de bedrijfsvoering opgehangen kunnen worden.

Omdat Fizi als beroepsvereniging heeft opgemerkt dat praktisch elke zorgorganisatie op zoek is naar structuur en samenhang tussen de activiteiten, hebben wij samen met het Zorginstituut Nederland, KPMG en een afvaardiging van de Fizi-leden, een generiek bedrijfsfunctiemodel ontwikkeld voor de zorg.

Download het whitepaper nu!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Van data naar wijsheid

In dit whitepaper presenteren we een stappenplan om met BI echt een datagedreven organisatie te worden.
Whitepaper

Tactische capaciteitsmanagement

Dit whitepaper is geschreven voor zorgorganisaties die op zoek zijn naar borging van tactische capaciteitsmanagement in zorgteams.
Whitepaper

Van euro’s naar uren & betere zorg

In het whitepaper Van euro’s naar uren & betere zorg lees je hoe je als financial je rol kunt pakken.
Whitepaper