Partner worden

De partners van Fizi zijn professionele organisaties met een relevante positie binnen de zorg. Als partner van Fizi ben je er net als wij van overtuigd dat de zorgfinancial een belangrijke rol vervult bij het verbeteren van het zorglandschap en wil je daaraan bijdragen.

Kennispartners

Kennispartners hebben de expertise en ambitie om de kennis van onze leden te vergroten door het delen van content, het geven van presentaties tijdens landelijke events en bijeenkomsten en het organiseren of bijdragen aan workshops voor onze leden.

Exposurepartners

Exposurepartners hebben affiniteit met het werkveld van zorgfinancials en hebben de ambitie om hun naamsbekendheid te vergroten binnen deze doelgroep. Vergroot als partner je zichtbaarheid door het grote (online) bereik van Fizi. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld een banner te plaatsen bij bijeenkomsten.

Voordelen voor jou als partner

Vragen over het partnerschap

Het is belangrijk dat je als partner van Fizi onze missie deelt:
‘Wij geloven in betaalbare, toegankelijke zorg waarin onze zorgfinancials het verschil maken. We verbinden, inspireren en dagen elkaar uit. We voelen gezamenlijk een belangrijke verantwoordelijkheid voor een duurzaam Nederlands zorgstelsel.’

Vanuit die overtuiging werkt Fizi graag samen met partners die hun expertise delen of zichtbaarheid willen zijn binnen de doelgroep van zorgfinancials.

Er zijn diverse mogelijkheden voor een partnerschap. Neem voor de tarieven contact met ons op of vul het onderstaande formulier in. Afwijkende mogelijkheden zijn bij wijze van uitzondering bespreekbaar.

Het partnerschap loopt altijd van 1 januari tot 1 januari daaropvolgend, waarbij wij streven naar een langdurige samenwerking met partners. 

Nee, dit is niet inbegrepen bij het partnerschap. Partners van Fizi krijgen wel de gelegenheid om additioneel een sponsorpakket af te nemen voor het Fizi Jaarevent.

Ja dat kan! Afhankelijk van het type partnerschap kan je met één of twee vaste medewerkers van je organisatie bijeenkomsten bijwonen. Je moet je wel aanmelden voor onze bijeenkomsten.

Ja, dit is mogelijk maar hangt wel af van het type partnerschap.

Overtuigd om partner te worden?
Neem dan contact met ons op

Liever eerst vrijblijvend
kennis maken?

We maken graag tijd voor je vrij om te praten over de mogelijkheden.

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.