Onze partners

Onze partners zijn professionele organisaties met een relevante positie binnen de zorg. Als partner van Fizi ben je er net als wij van overtuigd dat de zorgfinancial een belangrijke rol vervult bij het verbeteren van het zorglandschap en wil je daaraan met je expertise bijdragen.

Onze partners

AAG

Een goede bedrijfsvoering is onmisbaar voor betere zorg. Daarom helpt AAG zorgorganisaties om hun bedrijfskundige processen te verbeteren. Met aandacht en kwaliteit zoeken ze naar de optimale balans van mensen, processen en systemen.

ABN AMRO

ABN AMRO is één van de bancaire financiers in de zorgsector. De bank ondersteunt de transitie naar een financieel gezonde duurzame zorgsector. Zowel voor het betalingsverkeer, advies over duurzame subsidies en voor financiering is ABN AMRO partner in de zorg.

Aon

Aon is toonaangevend adviseur in risicomanagement, employee benefits en verzekeringen. Het partnerschap met Fizi helpt Aon focus te houden op dezelfde thema’s als de ziekenhuizen en zorginstellingen.

BAS Consultancy

BAS Consultancy helpt organisaties om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering te halen, door met kennis en capaciteit blijvende waarde te creëren. Zo zijn zij klaar voor de financiële uitdagingen van nu en in de toekomst.

BDO

Bij BDO geloven ze dat zorginstellingen hun maatschappelijke relevantie juist nu met slimme bedrijfsmatige keuzes kunnen vergroten. Dat is ook het doel dat de specialisten van de branchegroep Zorg steeds voor ogen hebben.

Berenschot

De Nederlandse zorgsector staat voor steeds complexere vraagstukken. Het sectorteam Zorg & Welzijn van Berenschot bundelt expertises op het terrein van strategie, benchmarking, bedrijfsvoering, informatiemanagement, HR en leiderschap.

Bince

Bince verbindt de zorg met data. Data uit verschillende bronsystemen voegen we samen en combineren we tot rolgebaseerde stuurinformatie. Door data voor je te laten werken worden processen efficiënter, de mensen effectiever en prestaties transparanter.

Biyond

Biyond ondersteunt de zorgsector bij het opzetten van een flexibel fundament voor datagedreven werken. De data uit de verschillende systemen wordt bij elkaar gebracht, up-to-date gehouden en beschikbaar gesteld aan gebruikers.

Bohn Stafleu Van Loghum

Powered by Skipr en Zorgvisie
Als grootste mediabedrijf voor de Nederlandse gezondheidszorg leveren wij betrouwbare vakinformatie voor professionals in de zorg. Wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Creating Insights

Creating Insights is een vooruitstrevende opleider die zich richt op de professionele ontwikkeling van zorgprofessionals. Met een focus op innovatie en persoonlijke aandacht, bieden ze praktijkgerichte trainingen en maatwerktrajecten aan, ideaal voor de continu lerende professional.

Cure4

Elke minuut telt in de zorg! En Cure4 geeft tijd terug door de zorg te verslimmen. Met adviesdiensten en vooral op administratief vlak. We nemen administraties over of versterken ze. Bovenal verslimmen we: met slimme innovatieve en datagedreven oplossingen.

Eldermans|Geerts

Een advocatenkantoor dat adviseert aan en optreedt namens zorgprofessionals, zorginstellingen en brancheverenigingen in de zorg. Eldermans|Geerts beschikt over uitgebreide deskundigheid en ervaring binnen de zorgsector.

Ficare

Wij zijn een team van finance-, BI professionals en zorgadviseurs. Ficare brengt de specialismes van zorg, finance, business intelligence en bedrijfsvoering bij elkaar, door gebruik te maken van een teamapproach bij elk vraagstuk.

Finance Ideas

Finance Ideas is onafhankelijk en innovatief en bedenkt en implementeert financieringsconstructies voor (maatschappelijke) investeringen. Financiële innovaties staan hierbij centraal.

Frontvision

Frontvision is dé capaciteitsplanner die zorgt voor sturing van personele uitgaven én benodigde formatie van zorgpersoneel. Onze capaciteitsplanner is volledig doorgerekend in euro’s. Vooraf normatief sturen door de budgetverantwoordelijke van het zorgteam. Eenvoud in gebruik staat hoog in het vaandel!

gzicht

gzicht gaat elke dag voor een betere en mooiere maatschappij. Samen met de medewerkers van zorgorganisaties realiseren ze hun doelstellingen. Hun kracht schuilt in de verbinding als gezamenlijk team. gzicht ziet verbetering, verandert samen.

INNAX

INNAX biedt datagedreven en financiële oplossingen om het verduurzamen van de gebouwde omgeving bereikbaar te maken. Als onafhankelijke partner kunnen ze de verduurzaming organiseren, regisseren, financieren, realiseren en exploiteren.

KWEEKERS

KWEEKERS heeft één missie: met aandacht mens en organisatie laten groeien. KWEEKERS gaat voor partnerschap. Door duurzame relaties met klanten, maar ook door het uitwisselen van kennis en het bundelen van krachten samen met andere partners.

LOGEX

LOGEX biedt zorgorganisaties ondersteuning door middel van geavanceerde software, data-analyse en professioneel advies. We zetten onze analytische tools in om zorginstellingen grip op het resultaat te geven en efficiëntie te verhogen, met als doel de patiëntenzorg naar een hoger niveau te tillen.

Logis

NiVE Instituut voor controlling

NIVE is een instituut waar in 40 jaar tijd al meer dan 9.000 professionals zijn opgeleid in het vakgebied van controlling. Samen met docenten uit het bedrijfsleven staan ze midden in de samenleving. Ze delen de liefde voor het vak en geven dat graag door.

Performation

Alles draait om de beste zorg voor patiënten. Performation ondersteunt in het vergroten van de effectiviteit van zorgorganisaties met behulp van slimme software, data-analyses en deskundig advies. Dit doen we met diverse oplossingen op het gebied van onder meer capaciteitsmanagement en digitale zorg.

Public Search

Public Search is dé schakel tussen finance professionals en organisaties binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Vanuit Hilversum bedienen zij ruim 250 toonaangevende opdrachtgevers door het hele land.

Qconcepts

Sommige ontwikkelingen in jouw bedrijf vragen om inhoudelijke kennis en een strategische aanpak. De financieel specialisten van Qconcepts doorgronden de procesgang snel, zien de consequenties en komen met oplossingen.

Rabobank

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met stakeholders zetten ze zich al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.

SDB Groep

Meer tijd voor de beste zorg door innovatieve oplossingen, waarin de zorgmedewerker centraal staat. SDB biedt geïntegreerde oplossingen, volledig in de cloud en speciaal ontwikkeld voor de zorg.

Value Care

Met Data Auditing en Business Intelligence helpt ValueCare zorginstellingen hun risico’s te beheersen en te sturen op prestaties. De financiën blijven onder controle en de kwaliteit van de zorg verbetert continu.

VCSW

VCSW is specialist op het gebied van sociale zekerheid. Zij adviseren en ondersteunen zorginstellingen specifiek op de financiële kant van sociale zekerheid.

Verstegen

Verstegen is, zoals zij dat graag zeggen, hét alternatief onder de accountantskantoren in de zorgsector. Een kantoor dat groot is in de zorgsector, maar middelgroot van omvang. Kortom: helemaal thuis is in de zorgsector en tegelijkertijd de kracht van betrokkenheid en korte lijnen.

Visma

Visma gelooft in het bundelen van de krachten om goede zorg in de toekomst betaalbaar te houden. Hun kracht is het automatiseren/robotiseren van administratieve handelingen zodat je tijd overhoudt voor analyse en advies. Zo wordt er gewerkt aan de zorg van morgen.

Vlirdens

Het plannen van medewerkers is een vak. Ons vak. Daar zijn we trots op. Plannen gaat om mensen en om werk dat goed georganiseerd is. Dat is plannen met oog voor resultaat en duurzame inzetbaarheid. Zo maken we de zorg meer werkend.

Zanders

Zanders is een wereldwijd adviesbureau en gespecialiseerd in treasurystrategie en -optimalisatie, financieel risicobeheer, financieringstrajecten en heeft een eigen suite van SaaS-oplossingen voor onder andere de zorgsector ontwikkeld.