BNG verbindt zich aan Fizi

BNG is dé financier voor de publieke sector. We werken iedere dag aan groene en sociale meerwaarde. Bij BNG draait het dan ook niet om zoveel mogelijk winst, maar om maximale maatschappelijke impact. Dat is onze drijfveer. In de zorg financieren we vastgoed tegen scherpe tarieven en met aantrekkelijke voorwaarden. Als bank hopen we hiermee bij te dragen aan de opgave waar de leden van Fizi voor staan: betaalbare, toegankelijke en duurzame zorg.

Ook op inhoudelijk vlak staan we voor onze klanten klaar. Dankzij onze lange geschiedenis van intensieve samenwerking met de zorgsector zijn we goed op de hoogte van de uitdagingen van zorgaanbieders.

Derk Jan Postema, sectorspecialist Gezondheidszorg / Onderwijs BNG:

“Met volle overtuiging kiest BNG voor krachtenbundeling met Fizi om de samenwerking en kennisdeling met zorgfinancials te verdiepen. Zo kunnen we zorgfinancials nog beter ondersteunen in het realiseren van hun ambities. En kunnen zorgaanbieders doen waar ze het beste in zijn: werken aan vooruitgang in de zorg.”

Het laatste nieuws

Finalisten verkiezing Young Financial 2024 bekend!

In de afgelopen weken zijn er uitvoerig gesprekken gevoerd met alle genomineerden. Inmiddels zijn de drie finalisten van de verkiezing...

Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT

Mijn naam is Jos Adriaans, ik ben 48 jaar, heb twee zonen en ben getrouwd met Wendy. Ik woon in...

Marika Roodzant nieuw lid dagelijks bestuur Fizi

Graag stellen we je voor aan Marika Roodzant, nieuw lid van het dagelijks bestuur van Fizi met portefeuille financiën. Zij...