LOGEX is nieuwe kennispartner van Fizi

Al jarenlang werken we samen met vele financials in de zorg op uiteenlopende en innovatieve onderwerpen. Wij zijn dan ook verheugd dat we nu officiële kennispartner van Fizi zijn! LOGEX zet zich in om data te vertalen naar betere zorg, een streven dat goed aansluit bij de doelstellingen van Fizi. Door middel van onze analytische oplossingen helpen wij financials aan heldere en integrale inzichten rond het zorgproces, opbrengsten, kosten en personeel. Zo helpen wij zorginstellingen om betere beslissingen te nemen die niet alleen onderbouwd zijn, maar ook meetbare resultaten opleveren.

Al meer dan 15 jaar dragen wij bij aan het ondersteunen van zorgorganisaties in hun missie om de best mogelijke zorg te bieden. Gezien de groeiende uitdagingen rond beperkte middelen en constant veranderende variabelen waarmee zorginstellingen geconfronteerd worden, staan zij vaak voor lastige keuzes die directe gevolgen hebben voor het menselijk welzijn.

Barend Buutfeld, LOGEX:
LOGEX is continu op zoek naar nieuwe innovaties en betere data-gestuurde inzichten, om besluitvormers in de zorg te kunnen helpen met alle uitdagingen die op hen afkomen. De samenwerking met Fizi als kennispartner brengen LOGEX en de zorgfinancial nóg dichter bij elkaar om al deze uitdagingen samen nóg beter aan te kunnen gaan, voor betere, betaalbare en toekomstbestendige zorg nu en in de toekomst!

Het laatste nieuws

NIVE Instituut voor controlling nieuwe partner van Fizi

Het vakgebied van controlling is continu in beweging. Dat vraagt van de controller om mee te bewegen in deze ontwikkeling....

Zanders is nieuwe partner van Fizi

Zanders is erg verheugd om kennispartner van Fizi te zijn geworden. Bij Zanders zien we de wereld om ons heen...

Experiment zinnig en simpel verantwoorden Wlz

Onlangs lanceerde de NZa de nieuwe beleidsregel ‘Experiment zinnig en simpel verantwoorden Wlz’. Hiermee ontstaat per verantwoordingsjaar 2024 ruimte voor...