Terugblik Fizi jubileumfeest

Aan iedereen die aanwezig was bij ons geweldige jubileumfeest op 2 juni: leden, (oud-)bestuursleden en partners: bedankt! We hebben ervan genoten!

We bedanken onze (oud-) leden Ad Mocking, Hans Bonté, Corrie Schouten, Martin Meijerink en Joost Seijger voor hun inzet om van dit feest een succes te maken. Ons jubileumfeest werd mede mogelijk gemaakt door Public Search en Grant Thornton, die we daarom ook graag willen bedanken!

Tijdens de opening zette onze voorzitter Jorrit Wigchert Fizi-lid John Bierings in het zonnetje, die al 31 jaar lid is van onze vereniging! Na twee inspirerende inhoudelijke sessies: een duo-gesprek tussen vader Rien Meijerink (die vele bestuursfuncties in de zorg heeft vervuld) en zoon Martin Meijerink en Adjiedj Bakas over de toekomst van de zorg, gingen we aan de borrel en het buffet.

Illusionist Chris Tyler zette ons ’s avonds met zijn magische trucs voortdurend op het verkeerde been. De muziek werd verzorgd door de swingende Booming Bigband, waarvan Fizi-lid Dick de Groot deel uitmaakt. Het was een inspirerende en gezellige dag, waar we met veel plezier aan terugdenken!

Het laatste nieuws

BNG verbindt zich aan Fizi

BNG is dé financier voor de publieke sector. We werken iedere dag aan groene en sociale meerwaarde. Bij BNG draait...

Finalisten verkiezing Young Financial 2024 bekend!

In de afgelopen weken zijn er uitvoerig gesprekken gevoerd met alle genomineerden. Inmiddels zijn de drie finalisten van de verkiezing...

Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT

Mijn naam is Jos Adriaans, ik ben 48 jaar, heb twee zonen en ben getrouwd met Wendy. Ik woon in...