Terugblik Fizi jubileumfeest

Aan iedereen die aanwezig was bij ons geweldige jubileumfeest op 2 juni: leden, (oud-)bestuursleden en partners: bedankt! We hebben ervan genoten!

We bedanken onze (oud-) leden Ad Mocking, Hans Bonté, Corrie Schouten, Martin Meijerink en Joost Seijger voor hun inzet om van dit feest een succes te maken. Ons jubileumfeest werd mede mogelijk gemaakt door Public Search en Grant Thornton, die we daarom ook graag willen bedanken!

Tijdens de opening zette onze voorzitter Jorrit Wigchert Fizi-lid John Bierings in het zonnetje, die al 31 jaar lid is van onze vereniging! Na twee inspirerende inhoudelijke sessies: een duo-gesprek tussen vader Rien Meijerink (die vele bestuursfuncties in de zorg heeft vervuld) en zoon Martin Meijerink en Adjiedj Bakas over de toekomst van de zorg, gingen we aan de borrel en het buffet.

Illusionist Chris Tyler zette ons ’s avonds met zijn magische trucs voortdurend op het verkeerde been. De muziek werd verzorgd door de swingende Booming Bigband, waarvan Fizi-lid Dick de Groot deel uitmaakt. Het was een inspirerende en gezellige dag, waar we met veel plezier aan terugdenken!

Het laatste nieuws

NIVE Instituut voor controlling nieuwe partner van Fizi

Het vakgebied van controlling is continu in beweging. Dat vraagt van de controller om mee te bewegen in deze ontwikkeling....

Zanders is nieuwe partner van Fizi

Zanders is erg verheugd om kennispartner van Fizi te zijn geworden. Bij Zanders zien we de wereld om ons heen...

LOGEX is nieuwe kennispartner van Fizi

Al jarenlang werken we samen met vele financials in de zorg op uiteenlopende en innovatieve onderwerpen. Wij zijn dan ook...