Ziekenhuis St Jansdal is 1.000e Fizi lid

Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk is het 1.000e lid van Fizi. Een absoluut record! Financials van St Jansdal maakten kennis met Fizi tijdens het Fizi Jaarevent, werden enthousiast over de vereniging en sloten daarom een bedrijfslidmaatschap af. Zij zien er naar uit om actief deel te nemen aan de bijeenkomsten die Fizi organiseert.

Fizi , de beroepsvereniging voor zorgfinancials, groeit enorm sinds de aanstelling van een nieuw bestuur in 2021 met Jorrit Wigchert als voorzitter. De vereniging heeft een ware metamorfose ondergaan en leeft als nooit tevoren. De gekozen strategische koers heeft geleid tot een sterke dynamiek, enorme ledengroei en verjonging van (bestuurs)leden, en steeds meer impact richting stakeholders zoals de brancheverenigingen en de NZa.

Jorrit Wigchert (voorzitter Fizi):

‘Fizi gelooft in betaalbare, toegankelijke zorg, waarin de zorgfinancials het verschil maken en voelt een gezamenlijk een belangrijke verantwoordelijkheid voor een duurzaam Nederlands zorgstelsel.’

Dit jaar vierde Fizi haar 50-jarig jubileum. Met het bereiken van de 1.000 leden sluit Fizi dit jubileumjaar fantastisch af. 

Reactie Ziekenhuis St Jansdal

Doordat Martine Hoekstra, manager financiën en inkoop, van St Jansdal genomineerd was voor de verkiezing Zorgfinancial van het jaar, heeft een aantal collega’s van het ziekenhuis een dag meegemaakt van het Fizi Jaarevent.

Arthur Migchelsen (hoofd finance & control St Jansdal):

‘We vonden het een leuke dag met interessante workshops. We nemen niet vaak genoeg de tijd voor trainingen en met het lidmaatschap willen we meer tijd nemen voor permanente educatie. Voor ons zijn onderwerpen als gezond rendement, passende zorg en duurzaamheidsverslagging interessante onderwerpen.

De waarde van het Fizi lidmaatschap zit voor St Jansdal enerzijds in de vakinhoudelijke kant, in kennis opdoen en competenties verdiepen. Aan de andere kant is het netwerken met andere ziekenhuizen belangrijk, om te sparren met andere ziekenhuizen en snel te kunnen schakelen met collega’s.’

Het laatste nieuws

BNG verbindt zich aan Fizi

BNG is dé financier voor de publieke sector. We werken iedere dag aan groene en sociale meerwaarde. Bij BNG draait...

Finalisten verkiezing Young Financial 2024 bekend!

In de afgelopen weken zijn er uitvoerig gesprekken gevoerd met alle genomineerden. Inmiddels zijn de drie finalisten van de verkiezing...

Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT

Mijn naam is Jos Adriaans, ik ben 48 jaar, heb twee zonen en ben getrouwd met Wendy. Ik woon in...