Jonge kantoormedewerker met op de achtergrond een aantal collega's

Verkiezing Young Financial van het jaar 2024

Voor de tweede keer organiseert Fizi de verkiezing Young Financial van het jaar, een aanmoedigingsprijs voor jonge talentvolle zorgfinancials. 

Nieuwe generatie

De nieuwe generatie zorgfinancials loopt zich warm. Zij zullen straks het gezicht zijn op het gebied van zorgfinanciën. Zij vertegenwoordigen een belofte. Bij de verkiezing Young Financial van het jaar bieden wij jonge talenten in het werkveld graag een podium.

Welke meerwaarde heeft meedoen aan de verkiezing voor de kandidaten?

Naast de fantastische prijzen voor de finalisten is het een zeer leerzaam traject voor alle deelnemers. Deelnemers aan de vorige verkiezing Young Financial van het jaar hebben dit unaniem zo ervaren. Jezelf presenteren is een belangrijke soft-skill die je hier uitstekend kunt toepassen. Bovendien ontvangen alle deelnemers opbouwende feedback en tips, wat als erg waardevol wordt ervaren.

Marlien Alkema-Stronkhorst werd in 2021 werd tijdens het Fizi Jaarevent als eerste gekozen tot Young Financial van het jaar. In de onderstaande video vertelt zij hierover.

Marlien Alkema-Stronkhorst

“De verkiezing was een gaaf en leerzaam proces met als kers op de taart winst! Dat is een prachtige ervaring die veel heeft gebracht in netwerkopbouw, inhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling.”

Criteria verkiezing Young Financial van het jaar

Ronde 1

Een vakkundige commissie, bestaande uit ervaren zorgfinancials doen de voorselectie voor de verkiezing. De commissie bestaat uit Dominika Tulp, Yavuz Cosar en Joice Baten.

Ronde 2

Van zes kandidaten worden leidinggevenden en directe collega’s benaderd voor een gesprek om een beter beeld te krijgen van hen als persoon. Hierna gaan vier kandidaten door naar de volgende ronde.

Ronde 3

Met vier kandidaten wordt een diepte-interview gehouden door een onafhankelijke jury. De jury bestaat uit Jorrit Wigchert, Tjerk Overduin, Marlien Alkema-Stronkhorst en Arthur Torn. Hierna gaan drie kandidaten door naar de volgende ronde. Dit zijn de finalisten!

De combinatie van het uiteindelijke oordeel van de jury en de online publieksstemmen bepalen uiteindelijk de winnaar.

Inschrijvingen gesloten

De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Het is daarom niet meer mogelijk om een kandidaat te nomineren.

Mede mogelijk gemaakt door

Fizi wordt bij deze verkiezing op professionele wijze begeleid en ondersteund door Alterim, expert in executive search, interim management en carrière ontwikkeling.