Regionaal

Actuele ontwikkelingen binnen de sector VVT

Laden Bijeenkomsten

Bijeenkomst informatie

10 oktober, tijdstip volgt

Verstegen

Noordendijk 207
Dordrecht, 3311 RN

Sector VVT

Gratis voor leden

Geen lid, maar wil je wel deelnemen aan een bijeenkomst?
Meld je dan aan en neem 1x gratis deel aan een bijeenkomst.

Er wordt nog gewerkt aan de invulling van deze bijeenkomst. Houd in aanloop naar deze bijeenkomst onze berichtgeving via e-mails, nieuwsbrieven en socials goed in de gaten.

We ontmoeten je ook graag bij een van onze andere bijeenkomsten. Ben je benieuwd? Bekijk dan onze agenda of vind onze eerstvolgende bijeenkomsten hieronder.

Ja, dat is mogelijk door je aan te melden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’! Als niet-lid mag je 1x gratis deelnemen aan een bijeenkomst van Fizi, met uitzondering van het Fizi Jaarevent. Wil je vervolgens nog een keer deelnemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Je introducé kan zich zelf aanmelden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’ bij de betreffende bijeenkomst. Het is dan belangrijk dat je introducé bij de opmerkingen aangeeft met wie hij/zij meekomt.

Een introducé neemt samen met een Fizi-lid deel aan een bijeenkomst. Een niet-lid schrijft zich onafhankelijk in. Lees meer over de voordelen van onze lidmaatschappen.

Stuur een e-mail naar activiteiten@fizizorgfinancials.nl. Je komt dan op de wachtlijst. We nemen contact met je op als er een plek vrijkomt.

Het hangt van de spreker af of deze de presentatie beschikbaar stelt. Vaak geven sprekers tijdens de bijeenkomst aan of de presentatie na afloop wordt toegestuurd.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Bijeenkomst

Meer grip en minder administratieve lasten

  • Utrecht
  • 12 september van 13:30 - 16:00
Jaarevent

Fizi Jaarevent 2024

  • Lunteren
  • 25 september 09:00 - 26 september 17:30
Bijeenkomst