Bijeenkomst

Bijeenkomst over ChatGPT & AI

Laden Bijeenkomsten

Zorgfinancials in de lead!

Bijeenkomst informatie

19 maart van 13:00 – 17:00

Performation

Beetslaan 19A
Bilthoven, 3723 DW

Sectoroverstijgend

Gratis € 150,- voor niet-leden

De zorgsector is voortdurend in beweging, gedreven door technologische innovaties en nieuwe uitdagingen. Met de opkomst van Artificial Intelligence (AI) en ChatGPT, bevinden we ons op het kruispunt van een spannende tijd, waarbij de potentie van AI om de zorgsector te transformeren ongekend is. In samenwerking met Creating Insights, nodigt Fizi je uit voor deze inspirerende bijeenkomst, met lezingen door AI-expert en Creating Insights trainer Wahbe Rezeken door expert op het gebied van zorginnovatie Peter Joosten.

Programma

Tijdens de bijeenkomst zal Wahbe je meenemen in de boeiende wereld van AI en ChatGPT. Hij zal uitgebreid ingaan op de vraag: ‘Wat is AI en hoe kan het in dagelijkse zaken worden ingezet door zorgprofessionals?’ Deze bijeenkomst zal verdiept worden met specifieke voorbeelden van hoe AI en ChatGPT een revolutie teweeg kan brengen in de zorg. Daarnaast komen belangrijke ethische vraagstukken aan bod die gepaard gaan met het gebruik van AI. Ook zullen er real life casussen worden besproken van mensen in de zorg die al met AI werken, waardoor je een realistisch beeld krijgt van de impact van deze technologieën.

Technologische ontwikkelingen, zoals e-health, zorg op afstand, zorgrobots en generatieve AI-tools zoals ChatGPT, spelen dus een belangrijke rol. Het is essentieel om te leren hoe je deze ontwikkelingen kunt benutten om meer impact te maken binnen je zorgorganisatie en transformaties te versnellen. 

Peter Joosten neemt jullie mee in de toekomst en geeft handvatten hoe je als zorgfinancial de lead kan nemen in deze transformaties. 

StartOnderdeelDoor
13.00Ontvangst + koffie/thee gelegenheid 
13.30Welkom 
13.40Host aan het woord 
13.50Zorgfinancial in de lead!Peter Joosten
14.50Pauze 
15.10 ChatGPT in de praktijkWahbe Rezek
Creating Insights
16.40Afsluiting 
16.50Hapje en een drankje 

Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Deze bijeenkomst biedt praktische inzichten in hoe AI en ChatGPT een integraal onderdeel van je dagelijkse praktijk kunnen worden, nu en in de toekomst.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Bijeenkomst

Extra introductiebijeenkomst Rolling forecasting

  • Bilthoven
  • 8 maart van 12:00 - 15:45
Bijeenkomst

GZ Event

  • Bilthoven
  • 14 maart van 13:00 - 20:00
Webinar

Introductiewebinar implementatietraject Rolling forecasting

  • Online (Teams)
  • 21 maart van 16:00 - 17:00