Webinar

Introductiewebinar programma ChatGPT & AI

Laden Bijeenkomsten

Bijeenkomst informatie

16 april van 09:00 – 10:00

Online (Teams)

Sectoroverstijgend

Gratis Voor zowel leden als niet-leden

Benieuwd hoe de integratie van AI in de zorgsector jouw carrière kan beïnvloeden? Tijdens dit webinar krijg je alle informatie over ons aankomend programma ChatGPT & AI, dat onderdeel wordt van de Fizi Academy. Het programma is speciaal ontworpen voor zorgfinancials.

Informatief webinar

We vertellen in vogelvlucht hoe het programma eruit komt te zien. We bespreken welke onderwerpen aan bod komen en hoe deze kennis jou als zorgfinancial kan versterken. Denk hierbij aan verbeteringen in efficiëntie en strategische data-analyse, specifiek toegespitst op de zorgfinancial. Hiernaast biedt het webinar gelegenheid voor het stellen van vragen. Zo kun je een goed geïnformeerde keuze maken over deelname aan ons meerdaags programma.

Programma ChatGPT & AI

Het programma zelf is gericht op de praktische toepassing van AI en ChatGPT in de dagelijkse praktijk van zorgfinancials met aandacht voor het stroomlijnen van werkprocessen, het verbeteren van cliëntinteracties en het ondersteunen van data-gestuurde besluitvorming. Dit alles binnen een kader van ethische overwegingen en regelgeving. Na het programma, dat 6 dagdelen beslaat, ben je klaar om gespecialiseerd met AI aan de slag te gaan.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Bijeenkomst
Webinar

Met AI naar een administratievrije ggz

  • Online (Teams)
  • 25 april van 11:00 - 12:00
Bijeenkomst

Integraal Zorgakkoord en de uitdagingen in de ggz

  • Locatie volgt
  • 29 mei, tijdstip volgt