Webinar

Vastgoed: investeren of juist uitstellen?

Laden Bijeenkomsten
  • Deze bijeenkomst is voorbij.

Bijeenkomst informatie

11 juni van 14:00 – 16:00

Online (Teams)

Sectoroverstijgend

Gratis voor leden

Geen lid, maar wil je wel deelnemen aan een bijeenkomst?
Meld je dan aan en neem 1x gratis deel aan een bijeenkomst.

Binnen veel organisaties is de behoefte aan investeren op vastgoed groot. Soms is er sprake van achterstand op onderhoud of het vastgoed voldoet niet meer aan de behoeften van deze tijd. Daarnaast is er druk om te investeren in een duurzame vastgoedportefeuille.

Er zijn echter vele factoren die de financiële ruimte beperken. De stijgende kosten van arbeid en energie drukken op de resultaten binnen de zorgsector. Dit komt met name doordat de tariefsverhogingen lang niet altijd gelijk oplopen met de stijgende kosten. Desondanks voelen veel zorgorganisaties de druk om toch te investeren in het vastgoed. Dat is een flinke uitdaging!

Herken jij de neiging om bij het opstellen van de begroting de investeringen op vastgoed toch maar weer een jaar op te schuiven?

Tijdens deze intervisie wisselen we ervaringen met elkaar uit en gaan we met elkaar in gesprek over hoe om te gaan met dit ingewikkelde vraagstuk. Alexander Brand van AAG en Maarten van den Broek van Finance Ideas delen hun kennis op het gebied van vastgoed in de zorg.

Ga jij investeren of uitstellen? Praat mee op 11 juni!

Ja, dat is mogelijk door je aan te melden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’! Als niet-lid mag je 1x gratis deelnemen aan een bijeenkomst van Fizi, met uitzondering van het Fizi Jaarevent. Wil je vervolgens nog een keer deelnemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Je introducé kan zich zelf aanmelden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’ bij de betreffende bijeenkomst. Het is dan belangrijk dat je introducé bij de opmerkingen aangeeft met wie hij/zij meekomt.

Een introducé neemt samen met een Fizi-lid deel aan een bijeenkomst. Een niet-lid schrijft zich onafhankelijk in. Lees meer over de voordelen van onze lidmaatschappen.

Stuur een e-mail naar activiteiten@fizizorgfinancials.nl. Je komt dan op de wachtlijst. We nemen contact met je op als er een plek vrijkomt.

Het hangt van de spreker af of deze de presentatie beschikbaar stelt. Vaak geven sprekers tijdens de bijeenkomst aan of de presentatie na afloop wordt toegestuurd.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Bijeenkomst
Jaarevent

Fizi Jaarevent 2024

  • Lunteren
  • 25 september 09:00 - 26 september 17:30
Regionaal

Actuele ontwikkelingen binnen de sector VVT

  • Dordrecht
  • 10 oktober, tijdstip volgt