Webinar

Zorgfinanciering bij veranderende financiële ontwikkelingen

Laden Bijeenkomsten

Bijeenkomst informatie

4 juni van 10:30 – 12:00

Online (Teams)

Sectoroverstijgend

Gratis voor leden

Geen lid, maar wil je wel deelnemen aan een bijeenkomst?
Meld je dan aan en neem 1x gratis deel aan een bijeenkomst.

De financiële houdbaarheid van het zorgstelsel staat onder druk. Door marktwerking kan dit effect hebben op de beschikbaarheid van financiering van zorginstellingen.

Hoe ga je om met een exploitatie die onder druk staat, terwijl je de kwaliteit van zorg wil behouden? En hoe ga je als zorginstelling om met veranderende marktomstandigheden in relatie tot de financiële positie? Tijdens dit webinar bespreken de adviseurs van Zanders de best practices omtrent het arrangeren van nieuwe financieringen voor zorginstellingen en hoor je waar je op moet letten bij toekomstige financiering.

In dit webinar maken we een verdiepingsslag op het whitepaper Zorgfinanciering: trends & handreikingen. Het biedt praktische richtlijnen voor zorginstellingen die grip willen krijgen op zorgfinanciering en inzicht willen hoe je om moet gaan met een veranderend financieringslandschap.

Ja, dat is mogelijk door je aan te melden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’! Als niet-lid mag je 1x gratis deelnemen aan een bijeenkomst van Fizi, met uitzondering van het Fizi Jaarevent. Wil je vervolgens nog een keer deelnemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Je introducé kan zich zelf aanmelden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’ bij de betreffende bijeenkomst. Het is dan belangrijk dat je introducé bij de opmerkingen aangeeft met wie hij/zij meekomt.

Een introducé neemt samen met een Fizi-lid deel aan een bijeenkomst. Een niet-lid schrijft zich onafhankelijk in. Lees meer over de voordelen van onze lidmaatschappen.

Stuur een e-mail naar activiteiten@fizizorgfinancials.nl. Je komt dan op de wachtlijst. We nemen contact met je op als er een plek vrijkomt.

Het hangt van de spreker af of deze de presentatie beschikbaar stelt. Vaak geven sprekers tijdens de bijeenkomst aan of de presentatie na afloop wordt toegestuurd.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Bijeenkomst
Online

Algemene ledenvergadering

  • Online (Teams)
  • 6 juni van 16:00 - 17:00
Bijeenkomst