Whitepaper

Tactische capaciteitsmanagement

Dit whitepaper is geschreven voor zorgorganisaties die op zoek zijn naar borging van tactische capaciteitsmanagement in de zorgteams. Hoe krijgt een teamleider eenvoudig regie op de gewenste inzet, het budget en de formatie? In het operationele roosterproces lopen zorgteams dagelijks tegen uitdagingen aan. Het zou fijn zijn als de teamleider voor het operationele proces goede mensen om zich heen heeft en hij/zij zelf kan focussen op het uitzetten van de tactische lijnen. Komt de teamleider in de praktijk wel voldoende toe aan het uitzetten van de tactische lijnen?

Regelt een teamleider de dingen goed of wil je dat hij/zij meer bezig is met de goede dingen regelen?
In het operationele roosterproces zitten iedere dag uitdagingen. Dat gaan we in deze whitepaper niet allemaal oplossen, maar door ‘de tactische handschoen’ op te pakken voordat je gaat roosteren kan je wel een deel van deze uitdagingen voor zijn. Voorkomen is beter dan verhelpen. De teamleider maakt een gewenst dienstroosterpatroon, toetst deze aan de budgettaire kaders én geeft daarbij sturing aan een passende formatie terwijl de planner zich focust op het roosteren van medewerkers.

Dit whitepaper is tot stand gekomen in samenwerking met Frontvision.

Download het whitepaper nu!

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Zorgfinancials & AI

Dit whitepaper biedt een helder stappenplan voor een succesvolle AI-integratie in jouw zorgorganisatie.
Whitepaper

Ziekenhuisbesturing met integrale bedrijfsvoering

In dit whitepaper krijg je 7 praktische tips om als ziekenhuis tot een goede integrale bedrijfsvoering te komen.
Whitepaper

Zorgfinanciering: trends & handreikingen

Dit whitepaper biedt handreikingen voor het succesvol arrangeren van financiering en beschrijft hoe tooling hierbij kan helpen.
Whitepaper