Whitepaper

Van euro’s naar uren & betere zorg

Als zorgfinancial zie je als geen ander hoe gebrekkig capaciteitsmanagement doorwerkt in de bedrijfsvoering. Je zit eerste rang als de opbrengsten achterblijven door een te lage bedbezetting, te trage uitstroom of verkeerde zorgregistratie. En je ziet welke keuzes níét meer gemaakt kunnen worden als de inzet van PNIL hoger blijft dan begroot.

Tijd voor een andere aanpak! Als financials en zorgmanagers sámen systematisch werken aan capaciteitsmanagement, dan zorgt dat voor een gezondere bedrijfsvoering, meer rust en werkplezier voor de zorgprofessionals én een hogere kwaliteit van zorg.

In het whitepaper Van euro’s naar uren – en betere zorg lees je hoe je als financial je rol kunt pakken. Het whitepaper bevat praktische handvatten aan de hand van een cyclisch proces, en tips voor de eerste stappen naar een verbeterde capaciteitsmanagement. Til de capaciteitsmanagement in jouw organisatie naar een hoger level door een sleutelpositie in de besluitvorming in te nemen!

Benieuwd? Download het whitepaper

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.

Bekijk ook

Rolling forecasting voor de zorgsector

In dit whitepaper staan we stil bij de potentiële meerwaarde van Rolling forecasting voor de zorg.
Whitepaper

Van data naar wijsheid

In dit whitepaper presenteren we een stappenplan om met BI echt een datagedreven organisatie te worden.
Whitepaper

OVA: je hoort de klok luiden, maar weet je ook waar de klepel hangt?

In deze blog lees je wat de term 'OVA' inhoudt en krijg je duidelijkheid over de werking ervan.
Blog