Cure4 is nieuwe kennispartner van Fizi

De zorg staat voor een aantal grote uitdagingen. De vergrijzing bereikt de komende jaren een hoogtepunt, de zorgkosten blijven stijgen en de arbeidsmarkt is krapper dan ooit. Cure4 helpt de zorg deze uitdagingen het hoofd te bieden door juist tijd terug te geven.

Cure4 bereikt dit door de zorg te versterken, te verslimmen en te ontzorgen. Als financieel en administratief dienstverlener helpt Cure4 opdrachtgevers in de zorg processen te optimaliseren, werkzaamheden te robotiseren en steeds meer datagedreven te werken. De meeste impact heeft Cure4 na het overnemen van administratieve werkzaamheden. Juist dan kan het verslimmen echt beginnen, tot wel 75% efficiënter.

Om de zorg te verslimmen is kennismanagement een cruciaal speerpunt van Cure4. Kennis van zorgprocessen, van administratieve werkvelden en van wet- en regelgeving. En natuurlijk van innovatieve datagedreven oplossingen. Die kennis onderhouden, doorontwikkelen en het delen ervan, staat dan ook hoog op de agenda. 

Ilje van der Ploeg, Cure 4:

De doelstellingen van Fizi sluiten naadloos aan bij Cure4. Het partnerschap met Fizi is dan ook een logische stap in de ontwikkeling van Cure4 en van grote waarde voor beide partijen. En natuurlijk zullen vooral de zorgprofessionals die lid zijn van Fizi hier voordeel van hebben!

Het laatste nieuws

LOGEX is nieuwe kennispartner van Fizi

Al jarenlang werken we samen met vele financials in de zorg op uiteenlopende en innovatieve onderwerpen. Wij zijn dan ook...

Experiment zinnig en simpel verantwoorden Wlz

Onlangs lanceerde de NZa de nieuwe beleidsregel ‘Experiment zinnig en simpel verantwoorden Wlz’. Hiermee ontstaat per verantwoordingsjaar 2024 ruimte voor...

Terugblik GZ Event: toekomstbestendige gehandicaptenzorg

Transformeren kun je leren Transformeren kun je leren! Gelukkig maar, want dat er een transitie nodig is in de zorg...