Bijeenkomst

Soft skills boost voor Young Financials

Laden Bijeenkomsten
  • Deze bijeenkomst is voorbij.

Bijeenkomst informatie

14 juni van 09:30 – 13:00

Eldermans|Geerts

Driebergseweg 16c
Zeist, 3708 JB

Young Financials

Gratis voor leden

Geen lid, maar wil je wel deelnemen aan een bijeenkomst?
Meld je dan aan en neem 1x gratis deel aan een bijeenkomst.

Creëer meer draagvlak voor jouw advies: tools en inzichten

Soms heb je een adviserend gesprek met andere afdelingen of collega’s en loopt het niet lekker. Kun je daarvoor wel wat handvatten gebruiken?  

Schrijf je dan nu in voor de Soft skills boost bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst, speciaal voor Young Financials, staat de vaardigheid van het adviseren centraal. Dit kan betrekking hebben op zowel businesscases als op de kunst van het bespreken van gevoelige thema’s in bredere zin.

Je gaat in een vertrouwde setting, samen met vakgenoten, op een interactieve manier aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Aan het einde van de dag heb je tools in handen om je adviesvaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Eerst nemen de zeer ervaren workshopleiders, Mart Louwers en Joice Baten, je mee in de succesformule achter het zijn van een trusted advisor en het creëren van draagvlak binnen jouw organisatie. In dit gedeelte reflecteer je op je eigen kennis en ervaringen om inzicht te verkrijgen in jouw onzekerheden en persoonlijke ontwikkelpunten. Hoe werk je momenteel samen met je team? Hoe reageer je op anderen? En hoe overtuig je anderen?

In het tweede deel van deze sessie bewandel je samen met de andere deelnemers letterlijke de route naar jouw gewenste situatie. Vanuit een open dialoog ga je vervolgens oefenen met technieken die je helpen beter te begrijpen wat je collega’s nodig hebben.

Wil jij

  • Inzicht krijgen in waar groei zit in jouw persoonlijke ontwikkeling
  • De principes van een trusted advisor ontdekken en toepassen
  • Effectiever omgaan met weerstand op jouw advies
  • Een persoonlijke band opbouwen met andere Young Financials
  • Leren hoe je succesvol jouw persoonlijke groei kunt realiseren

Dan is dit jouw kans! Deze bijeenkomst is niet alleen maar leerzaam, maar ook nog eens heel leuk!

Wil je dieper ingaan op jouw persoonlijke ontwikkeling? Neem ook eens een kijkje bij het intervisietraject voor Young Financials.

Programma

TijdstipOnderdeelDoor
09.30Inloop
10.00Workshop (deel 1)Mart Louwers & Joice Baten
11.00Pauze
11.30Workshop (deel 2)Mart Louwers & Joice Baten
12.30Lunch

Ja, dat is mogelijk door je aan te melden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’! Als niet-lid mag je 1x gratis deelnemen aan een bijeenkomst van Fizi, met uitzondering van het Fizi Jaarevent. Wil je vervolgens nog een keer deelnemen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Je introducé kan zich zelf aanmelden via de knop ‘Aanmelden niet-leden’ bij de betreffende bijeenkomst. Het is dan belangrijk dat je introducé bij de opmerkingen aangeeft met wie hij/zij meekomt.

Een introducé neemt samen met een Fizi-lid deel aan een bijeenkomst. Een niet-lid schrijft zich onafhankelijk in. Lees meer over de voordelen van onze lidmaatschappen.

Stuur een e-mail naar activiteiten@fizizorgfinancials.nl. Je komt dan op de wachtlijst. We nemen contact met je op als er een plek vrijkomt.

Het hangt van de spreker af of deze de presentatie beschikbaar stelt. Vaak geven sprekers tijdens de bijeenkomst aan of de presentatie na afloop wordt toegestuurd.

Bekijk de algemene voorwaarden van onze Fizi bijeenkomsten:
Algemene voorwaarden bijeenkomsten (pdf)

Aankomende bijeenkomsten

Bijeenkomst
Jaarevent

Fizi Jaarevent 2024

  • Lunteren
  • 25 september 09:00 - 26 september 17:30
Regionaal

Actuele ontwikkelingen binnen de sector VVT

  • Dordrecht
  • 10 oktober, tijdstip volgt