Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT

Jos Adriaans nieuwe voorzitter sectorbestuur VVT van Fizi

Mijn naam is Jos Adriaans, ik ben 48 jaar, heb twee zonen en ben getrouwd met Wendy.

Ik woon in het centrum van Den Bosch en dan ontkom je niet aan een bourgondische levensstijl. Ik ga dus graag uit eten, geniet van een borreltje op het terras of in het café en ben graag betrokken bij allerlei events. Daarnaast houd ik van reizen en sporten, bij voorkeur gecombineerd.

Mijn passie ‘financiën in de zorg’ vervul ik al ruim 23 jaar in allerlei verschillende vormen, rollen en functies hoofdzakelijk bij verschillende aanbieders van (ouderen)zorg. Momenteel ben ik bestuurder bij Thebe, een zorgorganisatie die de focus heeft op langdurig verblijf, wijkverpleging en begeleiding in de ouderenzorg. Het werkgebied van Thebe is West- en Midden-Brabant en dagelijks bedienen we circa 10.000 cliënten. Naast deze rol ben ik bovenal trotse medewerker en mede-eigenaar van Qconcepts (partner van Fizi!), een snel groeiend, jong en dynamisch accountants- en adviesbureau (11 jaar achtereen FD-gazelle), met onder andere gezondheidszorg als specialisatie.

Mijn betrokkenheid bij Fizi is in mijn ogen tot nog toe te beperkt geweest en daarom werd ik erg enthousiast over de vacante rol van voorzitter sectorbestuur VVT. Ik neem graag het stokje over van Joice Baten, die al langer deze rol met veel toewijding heeft vervuld en ik zal me met al mijn enthousiasme, teamspirit en ondernemerszin inzetten voor deze rol, voor het sectorbestuur en voor Fizi als geheel. Hopelijk spreek ik je snel een keer bij een activiteit, bijeenkomst of event van Fizi.

Het laatste nieuws

BNG verbindt zich aan Fizi

BNG is dé financier voor de publieke sector. We werken iedere dag aan groene en sociale meerwaarde. Bij BNG draait...

Finalisten verkiezing Young Financial 2024 bekend!

In de afgelopen weken zijn er uitvoerig gesprekken gevoerd met alle genomineerden. Inmiddels zijn de drie finalisten van de verkiezing...

Marika Roodzant nieuw lid dagelijks bestuur Fizi

Graag stellen we je voor aan Marika Roodzant, nieuw lid van het dagelijks bestuur van Fizi met portefeuille financiën. Zij...