NIVE Instituut voor controlling nieuwe partner van Fizi

Het vakgebied van controlling is continu in beweging. Dat vraagt van de controller om mee te bewegen in deze ontwikkeling. Bij NIVE Instituut voor Controlling zien we het als onze taak om deze ontwikkeling te faciliteren, ons in te zetten voor trotse professionals met hart voor controlling en een drive om te blijven leren en groeien in het vak. 

Wij willen professionals een loopbaan lang blijven inspireren. Een plek zijn om te leren, te ontwikkelen en vakgenoten te ontmoeten. Deze missie verbinden we graag aan die van Fizi; de zorgfinancial ondersteunen om impact te maken en bij te dragen aan het betaalbaar, bereikbaar en toegankelijk maken van de zorg. Door de mooie samenwerking tussen NiVE en Fizi verbinden we het netwerk van de zorgfinancials en hun ontwikkeling.

Eline Ketelaars, directeur NIVE Instituut voor controlling:

“NiVE is trots te zijn verbonden aan Fizi! Fizi en NiVE hebben een gezamenlijke missie om finance professionals nog meer in hun kracht te zetten en hun waarden in de organisatie te vergroten. We vinden elkaar door de nieuwsgierigheid en ontwikkeling te stimuleren van deze specifieke groep zorgfinancials.”  

Het laatste nieuws

Zanders is nieuwe partner van Fizi

Zanders is erg verheugd om kennispartner van Fizi te zijn geworden. Bij Zanders zien we de wereld om ons heen...

LOGEX is nieuwe kennispartner van Fizi

Al jarenlang werken we samen met vele financials in de zorg op uiteenlopende en innovatieve onderwerpen. Wij zijn dan ook...

Experiment zinnig en simpel verantwoorden Wlz

Onlangs lanceerde de NZa de nieuwe beleidsregel ‘Experiment zinnig en simpel verantwoorden Wlz’. Hiermee ontstaat per verantwoordingsjaar 2024 ruimte voor...